Skip to content

Ogen dicht en gáán

Magda_mobile

Als zelfstandig tekstschrijver door het leven gaan, en allerlei leuke dingen doen op het gebied van websites, sociale media, magazines en nog veel meer. Dat wil ik eigenlijk al jaren.

Ik wil bovendien iets kunnen betekenen voor de mensen in mijn eigen omgeving. Ik krijg geen energie van eindeloze vergaderingen die vooral bedoeld zijn om iedereen zijn plasje over het plan te laten doen. Daarentegen word ik helemaal blij als het bericht dat ik op de Facebookpagina van Wolvegram zette, een enorm bereik heeft. Bovendien zat ik té vaak tot 17 uur op kantoor mijn tijd vol te maken, terwijl ik eigenlijk allang klaar was met mijn werk. 

Lef 

Maar ik durfde niet. Mijn salaris en de zekerheid van een vaste baan vormden mijn mentale gouden kooi. Bovendien was het bedrijf waar ik werkte bereid om met me  mee te denken over een andere functie, waar ik beter op mijn plek zou zijn.

Waarom de knop opeens om ging: ik weet het eigenlijk niet eens precies. Er gingen in ieder geval veel gesprekken aan vooraf, onder andere met mensen die de stap eerder al waagden. En het leuke is: sinds de knop om is, is hij ook echt OM. Ik heb er zoveel zin in!

The C-word

Die knop is al om sinds februari. Je raadt het al: en toen kwam corona. Ik ging met de staart tussen de benen weer terug in mijn hok. Niemand wist natuurlijk hoe dit verder ging.

Gelukkig hebben we nu met zijn allen grip op de situatie, en durven we weer naar de toekomst te kijken. Ik in ieder geval wel. Dus nu is het alsnog: ogen dicht en gewoon gáán. Vanaf vandaag is Dullemond Media een feit!

Bakjes koffie

De komende tijd hoop ik veel bakjes koffie te kunnen doen. Om te praten over websites die wel een facelift kunnen gebruiken, of over een eenmalig magazine vanwege een jubileum, of over het schrijven van een persbericht, of over het bijhouden van Facebook wat maar niet wil lukken, of over wat ook maar met het schrijven en maken van online media en printmedia te maken heeft! Bel, app of mail mij gerust, ik kom graag een vrijblijvend bakkie doen. 

Magda Dullemond

Deel dit artikel

Recente blogs

× Stuur mij een appje